Welkom bij Burbach Roycroft

Peter Burbach is beëdigd makelaar/taxateur. Als telg uit een echte makelaarsfamilie heeft hij gedegen kennis van reguliere markt. Wat hem vooral typeert is passie voor het vak en een recht-door-zeementaliteit.
Werkwijze Persoonlijk Verbinding Beleving

Onze aanpak

In de visie van Burbach Roycroft verdient elk uniek object een eigen benadering, tijd en oprechte aandacht. Ons makelaarskantoor stelt een Persoonlijk Plan van Aanpak (PPA) op. Een op maat gesneden plan waarmee uw bijzondere woning in de markt wordt gezet. Dit gebeurt met een slagvaardig team van enthousiaste experts. De basis hiervoor vormt gedegen onderzoek naar onder meer de locatie, de omgeving, bestaande events, de doelgroep en communities. Dit resulteert in een origineel marketingconcept dat de totaalbeleving van het woonobject naar een hoger plan tilt.

Betrokken

Burbach Roycroft staat voor oprechte persoonlijke aandacht en hecht waarde aan een even eerlijk als deskundig advies. Uw vaste aanspreekpunt Peter Burbach is betrokken bij alle stappen gedurende het volledige traject. Uw wensen en ambities brengt hij in kaart en hij zal zich uitvoerig verdiepen in aspecten van uw object die er toe doen. Zoals bouwtechnische details, historische achtergronden en het karakter van de leefomgeving. Ook bezichtigingen zal hij persoonlijk begeleiden. Kortom: Burbach Roycroft neemt de tijd voor u.

Het juiste netwerk

De kunst is om bijzondere woonobjecten onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Daarom legt Burbach Roycroft de focus op verbinding, waarbij kwaliteit van relevante netwerken leidend is. Om effectieve verbindingen tot stand te brengen bewegen we ons actief in de samenleving. Luisteren, contacten leggen, mensen bijeenbrengen en krachten bundelen. Dit alles is gericht op het creëren van ambassadeurs voor uw woonobject.

Beleving

Medebepalend voor de waarde van het object is de beleving van de woning. De traditionele makelaardij zal daarom ondersteund gaan worden door gerichte inzet van moderne integrale marketingcommunicatie. Ook het organiseren van een origineel mini-event kan onderdeel zijn van onze strategie. Derhalve zal Burbach Roycroft samenwerkingen aangaan met professionele partners die de verkoop van een specifiek object kunnen versterken.

Bent u eigenaar van een bijzonder huis?

In een persoonlijk gesprek bespreken we graag (en vrijblijvend) – samen met u - wat Burbach Roycroft zou kunnen betekenen als bijvoorbeeld verkopend- of aankomend makelaar. Als u hieronder uw gegevens invult zullen wij contact met u opnemen.

Privacy heeft onze prioriteit

Discretie staat voorop bij Burbach Roycroft. De presentatie van uw bijzondere huis is voorbehouden aan de exclusieve markt. Ons woningaanbod is uitsluitend toegankelijk voor een selecte groep potentiële kopers/verkopers.

Lees verder

Benieuwd naar ons bijzondere aanbod?

Wilt u bekijken welke bijzondere huizen wij reeds in de verkoop hebben? Door het aanvragen van een toegangscode krijgt u exclusieve toegang tot alle informatie. Via onderstaande button kunt u een toegangscode aanvragen.

Aanbod bekijken
x
Te koop in:
Gstaad (CH)
Vinkeveen
Nieuwer ter Aa