Welkom!

Burbach Roycroft is gespecialiseerd in bijzondere huizen en vooral in het ondersteunen van de mensen die er graag wonen. Dat doen we middels onze ervaring en specialisten. En net zo ver onder de radar als u dat wilt.

Gsteigstraße 134, Gstaad

Gstaad - Zwitserland

Gstaad is een dorp in het Berner Oberland in Zwitserland. Het ligt op een hoogte van 1050 m en behoort tot de gemeente Saanen. Gstaad staat bekend als een van de meest exclusieve wintersportplaatsen ter wereld, en trekt wereldwijd beroemde artiesten en leden van koningshuizen aan.

Gegevens Informatie Locatie

Prijs

  • Vraagprijs: CHF 12.900.000,-
  • Status: beschikbaar
  • Aanvaarding: in overleg

Oppervlakte en inhoud

  • Woon opp.: 550 m2
  • Perceel opp.: 3200 m2

Rondom

Bouw

  • Soort: Chalet

Indeling

  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 5
  • Badkamers: 3

Deze sublieme accommodatie ligt in de wijk Grund, aan de poorten van Gstaad en dicht bij skipistes en langlaufen. Gebouwd op een perceel van 3.200 m2, biedt dit luxueuze chalet met traditionele Berner architectuur een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen. Met een bewoonbare oppervlakte van 550 m2 verdeeld over drie niveaus met lift, omvat het 5 slaapkamers waarvan 3 met badkamer en suite, een grote woon / eetkamer met open haard en toegang tot het terras, 2 grote balkons en een uitstekende keuken uitgerust met hoge- eindapparatuur. De begane grond van 130 m2 is momenteel ingericht en geconditioneerd voor 8 oldtimers, maar kan gemakkelijk worden omgezet in een SPA-ruimte of een zelfstandig appartement (werken onderworpen aan toestemming van de gemeente). De grote prachtig aangelegde tuin verwelkomt uw gasten tijdens uw recepties in zomer en winter met optimale zon.

Wilt u meer huizen zien?

Wij hebben meer exclusieve huizen in ons aanbod. Wij vinden het belangrijk dat ons aanbod past bij uw vraag. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en toegang te krijgen tot andere huizen.

Contact

Bent u eigenaar van een bijzonder huis?

In een persoonlijk gesprek bespreken we graag (en vrijblijvend) – samen met u - wat Burbach Roycroft zou kunnen betekenen als bijvoorbeeld verkopend- of aankomend makelaar. Als u hieronder uw gegevens invult zullen wij contact met u opnemen.

Wilt u meer huizen zien?

Wij hebben meer exclusieve huizen in ons aanbod. Wij vinden het belangrijk dat ons aanbod past bij uw vraag. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en toegang te krijgen tot andere huizen.

Contact
x
Te koop in:
Gstaad (CH)
Vinkeveen
Nieuwer ter Aa