Welkom!

Burbach Roycroft is gespecialiseerd in bijzondere huizen en vooral in het ondersteunen van de mensen die er graag wonen. Dat doen we middels onze ervaring en specialisten. En net zo ver onder de radar als u dat wilt.

Baambrugse Zuwe 158, Vinkeveen

Prime location on the Vinkeveense Plassen

Baambrugse Zuwe 158 is een fantastische locatie aan de Vinkeveense Plassen. Geheel naar eigen smaak, in een soort van Amerikaans sfeertje, hebben de vorige bewoners hier in 1995 een comfortabele woning laten bouwen, mét botenhuis. Een plek waar zij met volle teugen hebben genoten van het water, de rust en de ruimte. En van een heerlijk thuisgevoel.

Gegevens Informatie Locatie

Prijs

 • Vraagprijs: Verkocht
 • Status: Verkocht
 • Aanvaarding: in overleg

Oppervlakte en inhoud

 • Inhoud: 1499 m3
 • Woon opp.: 316 m2
 • Perceel opp.: 5485 m2

Rondom

 • Schuur/berging: geen
 • Garage: geen
 • Tuin: ja

Bouw

 • Soort: Villa
 • Type: vrijstaande woning
 • Bouwjaar: 1995
 • Bouwvorm: bestaande bouw
 • Isolatie: volledig geïsoleerd
 • Dak: samengesteld dag
 • Materiaal: pannen

Indeling

 • Verdiepingen: 3
 • Kamers: 5
 • Slaapkamers: 2

Onderhoud

 • Onderhoud binnen: goed
 • Onderhoud buiten: goed

Plattegrond

Fantastische locatie aan de Vinkeveense Plassen

Baambrugse Zuwe 158 is een fantastische locatie aan de Vinkeveense Plassen. Geheel naar eigen smaak, in een soort van Amerikaans sfeertje, hebben de vorige bewoners hier in 1995 een comfortabele woning laten bouwen, mét botenhuis. Een plek waar zij met volle teugen hebben genoten van het water, de rust en de ruimte. En van een heerlijk thuisgevoel. Vanwege veel activiteiten buiten Nederland brachten zij langere periodes door in het buitenland. Vinkeveen voelde voor hen altijd als ‘thuiskomen’. De heer des huizes nestelde zich graag op de steiger om te vissen. Ook varen met hun boot was favoriet. En niet te vergeten ‘gewoon’ relaxen op het zonnige terras met een weids uitzicht over de Vinkeveense Plassen.

Gericht op het water
Ruimte, luxe, veiligheid en privacy zijn de kernbegrippen voor deze woning. Centraal gelegen is een royale woonkamer met vrij zicht op het water. Het vele glas maakt dit tot een licht vertrek. Vanaf hier strekken zich drie vleugels uit. Eén ervan omvat een keuken, slaapvertrek en badkamer. In de andere vleugel zijn een eetkamer, keuken en bijkeuken gevestigd. De masterbedroom met privébadkamer bevindt zich in de derde vleugel. Aan de zonzijde van de woning is een groot terras gesitueerd, gericht op het water. Tot de woning behoort een botenhuis dat via een brede op afstand bedienbare roldeur toegang verschaft aan een vaartuig. In het botenhuis bevindt zich eveneens een woongedeelte, compleet met keuken, badkamer en een groot slaapvertrek op de bovenverdieping.

Streepje voor
De Baambrugse Zuwe doorsnijdt de Vinkeveense Plassen. Aan weerszijden zijn ruime kavels met woningen gesitueerd. Huisnummer 158 is gelegen aan de gunstige zijde van het water. Hier is de plas minder uitgediept en heeft daardoor een rustiger golfslag. Ook qua wind en zon heeft deze locatie duidelijk een streepje voor. Over de volle breedte van de kavel is een beschoeiing geslagen. Er is een houten steiger en een aparte insteekhaven voor het aanmeren van een boot. Het terrein is omheind en aan de straatzijde grotendeels aan het oog onttrokken door een haag. Hier bevindt zich eveneens een elektronisch, op afstand bedienbaar hek. Verder zijn er detectoren en camerabeveiliging. Aan de waterkant staan twee treurwilgen, de voorjaarsbodes. Deze majestueuze bomen zorgen voor wat schaduw. Echter zonder licht weg te nemen uit de tuin of het uitzicht te belemmeren.

Topkavel
Wellicht is deze woning uw stijl? Of juist helemaal niet? Hoe het ook zij, dit is en blijft een buitengewoon fraaie kavel. Het geheel omvat 3500 vierkante meter grond en 2000 vierkante meter water. Dat dit kansen biedt kunt u ervaren in de naaste omgeving. De laatste jaren is een aantal bestaande woningen vervangen door verrassend moderne nieuwbouw. Meerdere woonlagen zijn daarbij toegestaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan zou u beslist eens een kijkje moeten nemen aan de Baambrugse Zuwe.

Over Vinkeveen
Er zijn een aantal jachthavens in Vinkeveen waarvan meerdere zijn uitgerust met een horeca gelegenheid. Het centrum van Vinkeveen ligt op hooguit anderhalve kilometer van de woning. Daar is een ruim aanbod aanwezig voor de dagelijkse boodschappen en persoonlijke verzorging zoals nagelstudio’s, kappers en een exclusieve modezaak. In het watersportseizoen is Vinkeveen een levendig en gezellig dorp. Zowel aan de waterkant als in het centrum bevinden zich horecagelegenheden waar het prima toeven is. Onder meer The Harbour Club is er neergestreken. Kortom: liefhebbers van een goed glas of heerlijk etentje worden op hun wenken bediend. Vinkeveen heeft een voetbalclub en een zeer actieve tennisclub. Ook de zeilschool organiseert tal van activiteiten. En dan zijn er nog de jaarlijkse events die alles van doen hebben met water: de Rap & ruig race, de Nacht van Neptunus en de Nieuwjaarsduik. Verder wordt er veel gedoken in de Vinkeveense Plassen. Voor wie van shoppen houdt: dat kan dan weer niet in Vinkeveen. Maar via de nabijgelegen A2 (afrit Abcoude of Vinkeveen) zijn Amsterdam (15 minuten) en Amstelveen (15 minuten) vlot bereikbaar.

Deze woning wordt collegiaal aangeboden met IB makelaars.

Wilt u meer huizen zien?

Wij hebben meer exclusieve huizen in ons aanbod. Wij vinden het belangrijk dat ons aanbod past bij uw vraag. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en toegang te krijgen tot andere huizen.

Contact

Bent u eigenaar van een bijzonder huis?

In een persoonlijk gesprek bespreken we graag (en vrijblijvend) – samen met u - wat Burbach Roycroft zou kunnen betekenen als bijvoorbeeld verkopend- of aankomend makelaar. Als u hieronder uw gegevens invult zullen wij contact met u opnemen.

Wilt u meer huizen zien?

Wij hebben meer exclusieve huizen in ons aanbod. Wij vinden het belangrijk dat ons aanbod past bij uw vraag. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en toegang te krijgen tot andere huizen.

Contact
x
Te koop in:
Gstaad (CH)
Vinkeveen
Nieuwer ter Aa